Gavrilović
Povratak na članak

Ostat ćemo u Petrinji i kad uđemo u Europsku uniju

Svi sudionici stručnog skupa pozirali su za milenijsku fotografiju Š. Strikomana

Komentari 3

Avatar deziderij
deziderij
15:14 02.05.2011.

\"Tradicijski obiteljski posao Gavrilović\" s nikad lošijim proizvodima i nikad skupljim. Nekada sam rado kupovao i mesne doručke i mesne paštete, i hrenovke čak, pa sve do zimske salame i drugih kvalitetnih proizvoda mesne industrije Gavrilović Ali to već dugi niz godina ne činim. Mesni doručci i mesne paštete su samo po nazivu mesni dok u njima mesa ima tek u tragovima. Čajna je očajna dok je o hrenovkama deplasirano bilo što reći pozitivno. Ovi skuplji artikli su, uglavnom preslani, zimska salama \"pali\" po ustima i uz to je sve astronomskih cijena koje nisu ni blizu u paritetu s kvalitetom. Može se gazda Đuro hvaliti s dugogodišnjom tradicijom, ali samo postojanja firme, dok po pitanju kvalitete svojih proizvoda komotno može, i treba, poklopiti se ušima. A na žalost nije on jedini. Svi su kvalitetu podredili kvantiteti i bezobzirnoj zaradi a nitko ih ne kontrolira niti provjerava kvalitet njihovih proizvoda. Što su nam samo sada pred Uskrs prodavali ? Šunkice koje su bile više nego očajnog i mirisa i okusa. Ali, kakva država tako i sve drugo u njoj, kao i u onoj da \"ima nešto trulo u zemlji Danskoj\".

VL
GU
Gustavo
23:55 02.05.2011.

Potpisujem, tko zna što se sve miješa u te nareske i salame, u komunizmu to nije prolazilo, sramota.

VL
Avatar Stralis
Stralis
08:57 03.05.2011.

Svaka čast Gavriloviću, ali bilo bi puno kvalitetnije da koristi meso sa Banovine, a ne iz hladnjači RALU-a i LA LOG-a, koje su svakodnevno u Petrinji, iz kontenjera koji dolaze iz luke Rijeka,.... Što Europa i Brazil bacaju, nama jee dobro, zato i je sve puno tih svih aditiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.