Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jadrankamen
Povratak na članak

Ostali bez posla, a kamen se prodaje u bescjenje

Otpušteni radnici Jadrankamena okupili su se jutros i prosvjeduju ispred ulaza u kamenolom

Komentari 2

JA
james49
09:47 29.11.2012.

Kamenolom je u privatnom vlasništvu i može prodavati kamen kako hoće. Radnici su svoje dionice prodali i moraju biti kuš.

VL
VE
Vexans1
11:14 29.11.2012.

03.05.2012.Vlada šalje stotinu specijalaca na radnike Jadrankamena pokazujući ,eto kako će štititi interese veleposjednika,bankara i propalih hdz -ovih biznišmena.Tada je bio jedan komentar da slanje naoružanih specijalaca na radnike jeste znak gubitka slijedećih lokalnih izbora za SDP.Danas je jasno da je to bilo izvrsno predviđanje!Uspjeli su cijelu Hrvatsku pretvoriti u Hrvatskakamen u kojem je sve u bescjenu i iz kojeg se odvozi i zadnji kamen od kamena.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.