Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burne reakcije

Pogledajte zašto je CNN razljutio gledatelje!

CNN u izvještajima o nestalom avionu koristio igračku
Foto: Youtube
1/2
17.03.2014.
u 11:41

Kako bi gledateljima jasnije objasnili smjer istrage nestalog aviona, na CNN-u su se poslužili igračkom aviona zbog čega su izazvali brojne reakcije na društvenim mrežama.

O misterioznom nestanku Boeinga 777 kompanije Malaysia Airlines i dalje izvještavaju svi svjetski mediji, a više od tjedan dana nakon nestanka još su brojne teorije što se točno dogodilo s avionom u kojemu je bilo 239 ljudi. Kako bi gledateljima jasnije objasnili smjer istrage nestalog aviona, na CNN-u su se poslužili igračkom aviona zbog čega su izazvali brojne reakcije na društvenim mrežama.

– Mislim da će CNN razbiti misterij nestanka aviona jer koristi igračku i prognostičara za objašnjavanje teorije – jedan je od komentara s Twittera, piše The Huffington Post.

– Gledam kako @donlemon pokazuje na dijelove igračke aviona dok opisuje razne scenarije. Hvala, ali nemam deset godina – napisala je tviterašica Amy Kindall.

– Izvanredna vijest na CNN-u, iste informacije koje su imali sinoć, ali sada koriste igračku za demonstraciju – nastavljaju se komentari.

Kako je izgledala CNN-ova demonstracija teorije o nestanku aviona, pogledajte u priloženom videu!

>> Avion je možda bio na tlu kada su poslani posljednji signali?

>> Malezijska policija istražuje jednog od putnika, inženjera leta

Komentara 4

AM
alberta.mutti.5
13:59 17.03.2014.

Trebaju dovesti u studio pravog Avatara i pravog Supermena pa da oni izvedu prave dokaze koji bi mogli vrijediti i pred komplikovano porotom.

IR
.Iran
14:34 17.03.2014.

Stvarno ne razumijem u cemu je problem. Uvijek ce se naci onih koji ce kritizirati i onih koji ce smatrati kako je OK. Ljudi imaju pravo na svoje misljenje. Vecernji oopet pokusava prikazati nesto totalno nebitno i marginalno kao velikiliki novinarski doseg. Jadno.

DU
Deleted user
12:18 17.03.2014.

Amerima je netko konačno rekao što su!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije