Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Ospice prijete, a dođe li do epidemije, tko će preuzeti odgovornost

Ili će svi sjesti za stol ili će čekati epidemiju pa se natjecati upiranjem prstom u – odgovorne

Komentari 8

Avatar essek22
essek22
10:51 16.04.2018.

Možda portal Dnevno.hr, Sladoljev, Gajski? Vole se proglašavati domoljubima a kad krene epidemija i umiranje djece što će se neminovno dogoditi padom procijepljenosti i njihove ruke će biti zaprljane hrvatskom krvlju!

VL
DU
Deleted user
10:56 16.04.2018.

odgovorni su fanatici koji svoja uvjerenja stavljaju ispred znanosti...

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
11:04 16.04.2018.

Krivnja je onih koji se nisu dovoljno molili direktoru svemira...

VL
DU
Deleted user
13:32 16.04.2018.

Djecu kod koje je cijepljenje izostavljeno zbog želje trolova roditelja (a ne medicinske indikacije) ne upisivati u državne škole, jaslice i vrtiće. Neka se školuju privatno (a o privatnoj školi ili vrtiću opet ovisi kakva će pravila postavljati).

VL
VL
vladosegon
11:47 17.04.2018.

Dovoljno je pročitati što je napisala ,,stela_zg'' i sve postaje jasno Trolovi farmako mafije neće komentirati dokaze stele_zg o tome čime je sve jadno dijete rafalno u nekoliko navrata izbodeno i cijepljeno , a od čega su i nastale teškeke i vjerujem trajne posljedice . Sada će dijete biti prepušteno na brigu očajnim roditeljima , a pedijatar koji je zahtijevao cijepljenje će biti nagrađen , jer je eto ispunio svoju ,,krvničku obavezu'' i dobiti će još neki bonus. To je sva istina i tragedija naše situacije , a zato i ima sve više informiranih roditelja koji s razlogom traže PRAVO IZBORA , a da onima koji se žele cijepiti nitko to ne osporava.

VL
SZ
stela_zg
13:10 16.04.2018.

Prije nego što počne lov na vještice pogledajmo kako se cijepi dijete u pedijatrijskoj skrbi. Ovo dijete je bilo rođeno zdravo i nomalno se razvijalo do starosti od 8 mjeseci. Dijete je primilo sljedeća cjepiva: 1. Hepatitis B sa 4 dana starosti 2.Hemofilus influence, Polio, Di-Te-Per, Hepatitis B u 11. tjednu starosti (sve u isti dan) 3. Polio u 21. tj. starosti 4. Hemofilus influence, Di-Te-Per (sve u isti dan) u 28. tj. starosti 5. Hemofilus influence, Polio, Di-Te-Per, Hepatitis B (sve u isti dan) u 37. tj. starosti. 8 dana nakon tog 5. cijepljenja dijete je dobilo prvi epileptički napad i nakon toga svakodnevno ima epileptičke napade koji se jedva kontroliraju lijekovima. Dijete je liječeno i u inozemstvu. Nije sposobno samostalno hodati niti nakon nekoliko godina, ne govori. Tko je tu kriv? Koga ćete proglasiti odgovornim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.