Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI NEZAVISNI

Osnovan novi klub u Saboru - Glavašević, Vučetić i Žagar u Klubu nezavisnih zastupnika

Bojan Glavašević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.12.2018.
u 15:38

Predsjednik tog Kluba nezavisnih zastupnika bit će Glavašević, a potpredsjednik Žagar

U Hrvatskom saboru osnovan je novi, četrnaesti klub zastupnika u kojem su Bojan Glavašević, Marko Vučetić i Tomislav Žagar.

Predsjednik tog Kluba nezavisnih zastupnika bit će Glavašević, a potpredsjednik Žagar.

Glavašević i Žagar bili su zajedno u SDP-u, koji je prvo napustio Žagar prije otprilike dvije godine te se kao nezavisni pridružio Klubu zastupnika Mosta, u kojem je pak bio također nezavisni Marko Vučetić koji je iz Kluba Mosta izbačen početkom srpnja.

Bojan Glavašević je pak SDP napustio krajem kolovoza i od tada vodi razgovore sa zastupnicima u Saboru kako bi osnovao novi Klub zastupnika. Već se neko vrijeme znalo da će u klubu biti Glavašević i Vučetić no tražili su trećeg zastupnika jer je za formiranje kluba potrebno troje zastupnika, a nagađalo se da će im se pridružiti Mirando Mrsić ili Vlaho Orepić, no to se nije realiziralo.

Inače, Glavašević i Vučetić trebali bi zajedno osnovati novu stranku ili platformu s Dalijom Orešković, bivšom predsjednicom Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa koja je najavila politički angažman.

VIDEO: Zdravko Mamić o presudi

Komentara 7

DU
Deleted user
15:42 03.12.2018.

Ha, ha, ha, tri zastupnika od kojih je jedan predsjednik a drugi potpredsjednik. A obojica skupa dojdu skoro do IQ 50!

KR
kruti
17:37 03.12.2018.

klub zagrebačkih prijedorčana,ihihihihi

RI
rimac444
22:29 03.12.2018.

To je reprezentativna grupa parazita, jugo srpskog smeća kojemu nikako nije mjesto u Hrvatskom saboru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije