Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
političke ambicije

Osnivač Twittera želi postati gradonačelnik New Yorka

'Jack Dorsey attends WSJ. Magazine\'s \'Innovator Of The Year\' Awards at MOMA in New York, NY on October 18, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
'Charles GuerinPress Association/Pixsell'
18.03.2013.
u 20:30

U intervjuu za emisiju “60 minuta” na televiziji CBS Jack Dorsey potvrdio je svoju kandidaturu uz opasku da voli New York

Jack Dorsey, osnivač društvene mreže Twitter i sustava mobilnog plaćanja Square, želi se kandidirati za gradonačelnika New Yorka. U intervjuu za emisiju “60 minuta” na televiziji CBS potvrdio je svoju kandidaturu uz opasku da voli New York i “elektricitet koji osjeti svaki put kada se u tome gradu nađe”.

Iako se može pohvaliti iznadprosječnom materijalnom situacijom, za Forbesov popis najbogatijih Dorsey je i dalje “mala beba”. Trenutačno se nalazi na 392. mjestu, dok je aktualni gradonačelnik New Yorka Michael Bloomberg na visokom 10. mjestu s bogatstvom od 25 milijardi dolara.

>>Papa Franjo objavio prvi tweet: \'Molite za mene\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije