Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu bili talibani

Osmeročlana obitelj poginula u napadu NATO-a u Afganistanu

afganistan, napad, vojnici
AFP
27.05.2012.
u 09:37

U zračnom napadu stradali su otac, majka i njihovo šestero djece. Obitelj nije bila povezana s talibanima

Osmeročlana obitelj poginula je u zračnom napadu snaga NATO-a u Afganistanu. Majka, otac i njihovo šestero djece stradali su u napadu na selo Suri Khail u okrugu Gurda Saria, javlja BBC.

Iz NATO-a je potvrđeno kako se istražuju događaji u Suri Khailu, a glasnogovornik provincije Paktia u kojoj se nalazi okrug Gurda Saria naglasio je kako članovi ubijene obitelji nisu bili povezani s talibanima kao niti s jednom drugom terorističkom organizacijom.

Nešto ranije međunarodne snage su izvijestile kako su u subotu četiri vojnika NATO-a poginula u bombaškim napadima u Afganistanu.

Komentara 14

OB
-obrisani-
09:57 27.05.2012.

to ameri zovu \"kolateralna šteta\".......

TT
The Time of Troubles 1612
10:00 27.05.2012.

Vecernji List obavjestava javnost - to je dobro Kad bi VL i obrazovao javnost kroz informiranje - to bi bilo isto tako dobro. Danas na naslovnu stranicu BBC je stavio dva dogadjaja Jedan se odnosi na Afganistan i ovdje je naslov Nato strike \'kills Afghan family\' Udarac NATO snaga je ubio afganistansku obitelj Naslov zeli smiriti javnost Drugi dogadjaj je iz Sirije Outrage grows over Syria massacre Revolt raste povodom masakra u Siriji. U ovom slucaju Britanci pokusavaju eskalirati situaciju. Tek toliko o slobodi BBC koji je u rukama britanskog MI5 & MI6 i establishmenta koji jos zivi za britanske imperijalne interese.

OB
-obrisani-
09:52 27.05.2012.

Tako vam je to kad \"osloboditelji\" oslobađaJU....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije