Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mučili su nas iz zabave'
Povratak na članak

Oslobođeni Britanac opisao strašno iskustvo u zarobljeništvu: 'Pretvorili su i telefon u spravu za mučenje'

Harding je služio kao bolničar u ukrajinskim oružanim snagama kada su ga zarobili Rusi. Prijetila mu je smrtna kazna, a čuvari su ga natjerali i da snimi video kako bi se oprostio od kćeri jer je trebao biti strijeljan

Komentari 10

DU
Deleted user
12:04 23.09.2022.

Što reći, hvala bogu da su ovi ljudi izvukli živu glavu, a poruka svima na zapadu je da Ukrajina treba hitno sve najbolje što zapad ima od oružja i dozvolu da se roka po ruskoj vojsci dok su još na ruskom teritoriju sve dok god i zandnji ratoborni ruski gad ne napusti ukrajinu na ovaj ili onaj način.

VL
MI
miroslav50
18:37 23.09.2022.

Služio kao bolničar - a slikao se u punoj vojnoj opremi s puškom. Diskvalificiran odmah u startu kao vjerodostojan sugovornik.

VL
Avatar Tikvica
Tikvica
12:20 23.09.2022.

Prošli su ko oni kod Glavaša ili Norca

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.