Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srđan Mladinić
Povratak na članak

Oslobođen za aferu SMS: Ali ostao je bez obitelji, tvrtke, stana i novca za život

Vrhovni je sud potvrdio oslobađajuću presudu splitskog Županijskog suda, ali teško se može reći da je pravda zadovoljena. Mladinić se potpuno povukao iz javnosti i živi od socijalne pomoći

Komentari 10

MN
maja-n
19:15 19.05.2020.

žao mi je čovjeka. Čudno da nikad nitko od naših političara ne završi tako, samo pošteni.:-(

VL
DU
Deleted user
19:47 19.05.2020.

Ništa čudno i ovo je hrvatska stvarnost.Uništi uspješna poslovnog čovjeka i onda ga oslobodi krivnje koju nije imao.Da li ćete itko odgovarati radi ovog uspješnog privrednika kojem je hrvatski pravosudni sistem uništio život? Neće, jer je bitno da su ga Hrvati sjebali!!!!

VL
AN
Antonio1952
20:10 19.05.2020.

Ovo je super , naprave od covjeka socijalni slucaj, jalni i zavidni tipovi i nitko ne odgovara. Jadno hrvatsko pravo gdje se svakoga moze pljuvati i optuzivati bez dokaza i da se za to ne odgovara. Sad neka mu te tuzibabe i drzava plate sve sto je izgubio , iako je to nemoguce naplatit.

VL
ST
Starotopoljanin
19:51 19.05.2020.

treba sada taj uskok biti toliko tesko kaznjen,kao on jos i vise .unistili su reputaciju,covijeka ,unistili su mu porodicu,unistili su mu egzistenciju jednostavno jedan vrijedni i posteni zivot.sada treba njih i sudce strpati u zatvore,a njemu platiti svu odstetu,i firmu mu podici na noge.sretno gospodine i zelim vam od sveg srca da se oporavite budete jaki i stanete na svoje noge.

VL
AD
adminka
23:18 19.05.2020.

sms je imao sjajnih proizvoda....velika šteta je učinjena čovjeku, ne znam uopće u čemu bi mogao osjetiti zadovoljštinu poslije svih gubitaka i tragedija..??

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
16:12 20.05.2020.

Da su svi bili kao Srdjan Mladinić i Zdravko Pevec- vec bi bili na pola puta do Svicarske

VL
BR
brrrrn
22:27 19.05.2020.

Postoji vlast i postoji kontrolirana opozicija. Dok god se za jedne i druge glasa biti će sigurno ovako.

VL
ŽA
ŽalosnaSova2
10:48 20.05.2020.

Mnoga klupka naši učinkoviti sudovi neće od motati nikada. Moj komentar je gore u tekstu.... Kod nas ima dupina, ali je na žalost, mnogo, mnogo više morskih pasa. Žao mi je, mišljenja sam da neće biti oslobođen u ovoj drugoj presudi, koju čeka. Baš poradi odštete koju bi trebao dobiti, al' tko će mu nadoknaditi psihičku bol, gubitak kćeri i razornu obitelj. Toga novca nema gospodo. Najveći krivac je USKOK, ŽDO tvorci kaznene prijave, kao i uvijek bombastične, a nisu sposobni dokazati ono što su napisali u kazneno prijavi. Sramota.

VL
DA
danijelrukavina4
08:41 20.05.2020.

Koliko sam shvatio, čovjek je bio prodao stan svoje obitelji da spasi poduzeće. Država se izgleda od njega i njegove obitelji "naplatila". Da li će se država naplatiti od gosp. Keruma ? Koliko je milijuna gosp. Kerum ostao dužan državi ? Koliko se sjećam da sam pročitao, radilo se o iznosu preko 100 milijuna kuna. Koliko je dugova ostavio gosp. Todorić ? Gdje je tu država da izmiri svoja potraživanja. Jer, ako se država naplatila od obitelji Mladinić i Pevec, očekujemo prema svim građanima isto. Jer ovako izgleda, nekima je bilo omogućeno da se sa svojim "poduzetništvom" obogate, a građanima da ostave svoje dugove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.