Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strah u norveškoj

Oslo: Evakuirali željeznički kolodvor zbog torbe bez vlasnika

oslo (1)
Foto: Reuters/PIXSELLL
1/3
27.07.2011.
u 10:21

Torba bez vlasnika pronađena je na peronu broj 19, što je odmah izazvalo bojazni da bi se mogao dogoditi novi napad, manje od tjedan dana od ubilačkog pohoda A. Breivika koji je prošloga petka u dva napada ubio 76 ljudi.

Dio glavnog željezničkog kolodvora u Oslu evakuiran je jutros oko 7 sati zbog sumnjive prtljage koju je netko ostavio bez nadzora.

Torba bez vlasnika pronađena je na peronu broj 19, što je odmah izazvalo bojazni da bi se mogao dogoditi novi napad, manje od tjedan dana od ubilačkog pohoda A. Breivika koji je prošloga petka u dva napada ubio 76 ljudi. S tog perona, inače, polaze autobusi koji voze u zračnu luku.

– Dobar dio kolodvora pod strogim je policijskim nadzorom i čini se sve da se ukloni eventualna opasnost – izjavio je glasnogovornik željezničke tvrtke za lokalne medije.

U isto vrijeme norveška policija priopćila je da se traga za 42-godišnjakom koji je izjavio da se poistovjećuje s monstrumom Breivikom. U ponedjeljak je, naime, pušten iz pritvora u kojemu je bio zadržan zbog napada na policijsku postaju i policajce. Namjeravali su ga danas privesti da bi ga odveli psihijatru, no ne mogu ga pronaći.

Pretpostavlja se da nije naoružan i da nema veze s Breivikovim napadima od prošlog petka.

Komentara 4

Avatar DoubleW
DoubleW
10:33 27.07.2011.

mali oglasi: torba traži vlasnika.

Avatar DoubleW
DoubleW
10:38 27.07.2011.

al\' je NWO navalio na Norvešku. Postat će toliko nesigurna da će je morati \" spašavati \" od terorizma. Ako se ubrzo ne prikljući NWOEU mogli bi je proglasiti i \"osovinom zla\" u društvu sa Iranom. Zato Norvežani požurite na referendum o priključenju i ovaj put DA sa 120% od 300% izašlih glasača kao u HR

NI
Nikahr80
11:25 27.07.2011.

Zašto su nestali članci koje je VL jučer objavljivao o Bebićevom stanju i zašto se novi članci o Bebiću (konkretno onaj gdje Kosorica priča o tome da Bebić može govoriti) ne mogu kometirati? Ne pašu komentari?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije