Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeziv zločin

Oskvrnuli grobove pa mrtvacima vadili unutarnje organe

'08.08.2011.,Karlovac- Otvoreni grob na groblju Dubovac u koji cesto zalaze razne zivotinje. Rupa je dovoljno velika da u nju upadne dijete. Dominik Grguric/PIXSELL'
Dominik Grgurić/PIXSELL
29.11.2012.
u 22:23

Nepoznate osobe iskapale su mrtvace na groblju u glavnom gradu Benina te im potom odsijecale glave i vadile unutarnje organe

Najmanje 100 grobova oskvrnuto je tijekom prošle noći u glavnom gradu Benina. BBC javlja da su zasad nepoznate osobe na groblju u Porto-Novu iskapale mrtvace te im potom odsijecale glave i vadile unutarnje organe. Pretpostavlja se da su počinitelji jezivog zločina povezani s ekstremnim oblikom afričkog vračanja, odnosno Vudua te da su organi namijenjeni prodaji na crnom tržištu.

Iako se Vudu u tom dijelu afričkog kontinenta smatra službenom religijom, ovakve su pojave prava rijetkost u Beninu. Incident je traumatizirao obitelji pokojnika koji traže hitnu istragu, no policija još ''tapka'' u mjestu.

>>U kanalu pronašli više od tisuću godina stare ljudske ostatke

Ključne riječi

Komentara 1

RE
@rea
17:04 30.11.2012.

Jest jezivo. Ali daleko manje nego li kad ubijaju žive ljude radi prodaje organa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije