Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
filmska potjera

Osječkim ulicama lovio muškarca koji mu je ukrao kamion

krađa auta
Arhiv VL-a
31.07.2010.
u 12:19

Muškarac (40) je rekao kako nije kanio ukrasti kamion, već se samo njime odvesti do Narda.

OSIJEK - Neobična potjera, nalik nekom akcijskom filmu, zbivala se u petak u 5 sati ujutro u Osijeku. Samo na trenutak otključani kamion, s ključem u bravici, ostavio je u dvorištu očeve kuće u Gundulićevoj ulici u Osijeku 29-godišnjak iz Branjina Vrha, kako bi otišao u kuću po dokumente.

Uočio je to, pak, 40-godišnjak iz Narda kod Valpova koji se tamo zatekao, brže - bolje uskočio u kamion i "poslužio se" vozilom. Kada je mladić izašao iz kuće, imao je što i vidjeti - kamion se udaljavao cestom. U sekundi je sjeo u automobil i krenuo za njim.

Uspio ga je sustići i zaustaviti tek u prigradskom naselju Josipovac. Pozvao je potom policiju, kojoj je 40-godišnjak rekao kako nije kanio ukrasti kamion, već se samo njime odvesti do Narda. Slijedi mu kaznena prijava zbog oduzimanja tuđe pokretne stvari.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
16:16 31.07.2010.

Hehhe! Ali dobar pokaz koliko je \"Osječana\" U Osijeku!

LZ
ludi_zagorec
13:32 31.07.2010.

ovi danasnji kradljivci su bas domisljati... samo se htio odvesti, nije ga htio ukrasti :D legenda...

BA
baš
15:35 31.07.2010.

Sve mi se čini da je momčina vidjela kako se drugi \"poslužuju\" tuđim, bez posljedica pa je njemu pod normalno \"da se odveze\" i da to ne nazove krađom. Što reći maksimalna krazna za ovo djelo krađe. Još kada bi se pohvatale i kaznile one velike, najveće ribe čiju krađu nazivaju poslovnim promašajem!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije