Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suosjećanje
Povratak na članak

Osječki pješački most u bojama francuske zastave

Pješački most, u samom srcu grada, jedan je od naljepših i najprepoznatljivijih simbola grada Osijeka.

Komentari 5

AN
anonimus00
13:22 18.04.2019.

dobro jeste li vi normalni? izgorila je građevina, nema žrtava i čemu sada ovo preseravanje? Koliko ljudi umire od gladi u svijetu, koliko je životinjskih vrsta pred izumiranjem zbog čovjekovog djelovanja? to su problemi o kojima se ne priča a trebalo bi se, a ne tamo neka građevina

VL
Avatar rubinet
rubinet
13:37 18.04.2019.

Osijek mi je drag. A Osječanke i Osječani još draži. Srdačni ljudi. Ali ovo "suosjećanje" s Francuzima je promašeno i nepotrebno.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:23 18.04.2019.

a jel bio u sirijskim bojama kad su isilovci razarali palmiru..? jel bio u libijskim kad su francuzi razarali libiju.. nešto fali... aha, objektivnost.

VL
Avatar Foton
Foton
21:26 18.04.2019.

ovdasnjim komentatorima ocito nije jasan znacaj Notre Dame kao simbola europske krscanske civilizacije. Osjecanima je to izgleda kristalno jasno. Mlozda zapadna civilizacija jos nije prodrla u neke djelove balkanskih vukojebina.

VL
ZI
zip123
12:57 18.04.2019.

Licemjerju nikad kraja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.