Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika zapljena

Osječanin 'pao' s 5,5 kilograma marihuane

Zapljena marihuane
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/5
23.01.2019.
u 13:55

Sam je uzgajao 'travu', a nije od ranije poznat policiji zbog droge

Više od pet i pol kilograma marihuane pronašla je policija u domu 58-godišnjeg Osječanina. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Sam je uzgajao "travu", a nije od ranije poznat policiji zbog droge. Zbog droge, "pale" su lani 244 osobe u PU osječko-baranjskoj. Najviše je zaplijenjeno marihuane, i to 25,8 kilograma. Evidentirano je, pak, 227 muškaraca konzumenata droga i 27 žena.

- Posebno treba istaknuti da smo imali 141 novoevidentiranog konzumenta droga muškog spola i 23 ženskog. Od toga, devet je maloljetnika te dvije maloljetnice. Bilo je nekoliko slučajeva i smrti od predoziranja - rekao je Darijo Premec, glasnogovornik PU.

Pogledajte video: Zapljena 5,5 kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagorec101
18:43 23.01.2019.

Da nije nešto slomio, kada je pao. Paketiči mu ublažili pad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije