Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI I ALKOHOL

Osječani krenuli na nogometni derbi pa završili u putnom jarku

nesreca
Maja Šantoši/Pixsell
09.09.2011.
u 14:54

Vozač M. D. (27) iz Osijeka bio je pod utjecajem alkohola od 1,81 promila pa je izgubio nadzor nad vozilom

SLATINA  – U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 3.45 sati na državnoj cesti D2 u Novoj Bukovici vozač M.D. (27) iz Osijeka u alkoholiziranom stanju, s koncentracijom od 1,81 g/kg alkohola, osobnim automobilom sletio je s ceste u jarak, udario u padinu i potom se automobil ''zarotirao'' i udario u prometni znak.

U razbijenom automobilu lakše su ozlijeđeni  M.D. (27) te putnici u vozilu D.T. (24) i M.R. (26), obojica iz Osijeka. Prema neslužbenim izvorima mladići su, nakon veselice u Višnjevcu, krenuli na nogometni derbi Hajduk – Dinamo u Split, ali ih je u naumu zaustavila prometna nesreća.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Relaksacijaa
Relaksacijaa
16:06 09.09.2011.

Koliko vidim,još su unutra,kao da ne shvaćaju da je veselju kraj !

HE
Heracle
00:27 10.09.2011.

Ovo želim svakome iz Osijeka tko navija za Hajdin klubove :)

Avatar Mali_Matek
Mali_Matek
07:53 10.09.2011.

na slici je OPEL CORSA, a ne renault Clio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije