Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDAVNO POSTAO ČLAN
Povratak na članak

Osipa se Klub SDP-a u zagrebačkoj Skupštini, je li i Petek korak do odlaska?

Izvori iz zagrebačkog SDP-a, a što je uostalom javno komunicirao Gotovac, kažu i kako je to odraz raspoloženja gotovo cijele zagrebačke organizacije SDP-a. Naime, svi s kojima smo razgovarali procjenjuju da je većina članova protiv koalicije s Možemo! koju, logično, Grbin nastoji spasiti na sve moguće načine s obzirom na to da je sve karte što se tiče parlamentarnih izbora bacio na zajednički izlazak upravo sa Zeleno-lijevom platformom.

Komentari 11

V0
Vlaskoulicanec3.0
22:14 19.09.2022.

Odlaze za svojim idolom tam gdje im je i mjesto: u ropotarnicu povijesti!

VL
RI
rimac444
23:20 19.09.2022.

Štakori bježe sa broda koji tone jer nitko normalan ne može biti u partiji koja je još do koljena u zločinačkom komunizmu kojoj je Hrvatska nužno zlo gdje su uhljebljeni paraziti i gdje institucijama i medijima koje drže ugnjetavaju Hrvate, domoljube

VL
BA
barbalovre
08:38 20.09.2022.

Prirodno je da se smeće osipa.

VL
KO
koraknaprijed
07:31 20.09.2022.

Kako ovo ide na idućim izborima biti će oko 6 različitih SDP stranaka,ne mogu vladati sami sobom a vladali bi državom,kako da ne.

VL
PE
pežo
12:34 20.09.2022.

SDP -ovci su poznati kaožetončići i preletaći po onoj tko nudi više.Stranka ih smjesti na poziciju koju ne zaslužuju pa im to onda oni tako vrate -poštenje u stranci im je na nivou.

VL
DU
Deleted user
23:36 19.09.2022.

U SDP-u jos ima placenika B+KDZ. Ako ne zele slijediti SDP onda se moraju maknuti iz Stranke. Zagrepcani su birali SDP i Mozemo i zadovoljni su koalicijom . Zagreb je unistavan dvadeset godina. Prvo treba vratiti dugove da bi sese moglo dalje razvijati. Do sada se puno napravilo i pored stalne opstrukcije "radisne" oporbe. Ovi koji ne zele slijediti korake stranke treba zamjeniti drugim clanovima. Jer ovi su birani zato kaj su SDP. Ako to vise ne zele biti moraju vratiti mandat. Inace rade protiv stranke a znamo kako se to zove.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.