Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele politički preodgojiti djecu
Povratak na članak

Osim za Putina, uhidbeni nalog izdan i za njegovu suradnicu: Deportirala tisuće ukrajinske djece

U televizijskom razgovoru s Putinom prošlog mjeseca, sama se "izdala" i priznala da je posvojila dječaka, a ruski predsjednik to je odobrio. Tvrdila je da je spasiteljica djece iz Ukrajine zahvaćene ruskom specijalnom vojnom operacijom. Taj video mogao bi poslužiti kao dokaz nastojanja Kremlja da ukrajinsku djecu pretvori u rusku jer Lvova-Belova kaže Putinu da su takva posvajanja moguća samo zahvaljujući njemu.

Komentari 5

Avatar majkuvam
majkuvam
18:31 18.03.2023.

Karim Asad Ahmad Khan glavni tužitelj ICC-a brine se zbog Putina a pogotovo i djece.Njegov slavni brat Imran osuđeni pedofil (18 mjeseci!!),u veljači 2023 pušten iz zatvora.Kako se to sve lijepo uklapa..."pravda" made in U.K....

VL
Avatar Dragovit
Dragovit
19:23 18.03.2023.

Rusi su izvukli djecu s područja ratnih operacija, bilo siročad, bilo djecu Rusa ili drugih koji se nalaze na području ratnih operacija i smjestili ih na sigurno. Što su ih trebali izručiti Ukrajincima? Azovcima i desnosektorašima? Ova besmislena optužnica će poljubiti tlo, odnosno već sada ljubi tlo jer ljudi nisu slijepi pa da ne vide koja se kvarna igra valja iza svega. Samim Rusima će ovo još više dati vjetar u leđa. Blamaža samo takva. Doći će vrijeme kad će se EU crveniti od srama što je držala ljestve Americi i Britaniji u ovoj raboti. Živi bili pa vidjeli.

VL
DU
Deleted user
19:03 18.03.2023.

Pa nije Rusija tutlek od države koja izručuje generale i predsjednike kao ove balkanske pudlice.

VL
PM
Pionir_Mali
19:41 18.03.2023.

Jesu li to ona djeca od koje su volonteri Crvenog križa pronašli zdravstvene kartone s označenim zdravim organima, ali u kartonima nije bilo podataka o bolestima.

VL
SD
sdragan
19:09 18.03.2023.

Kako mi ovo sliči posvajanju Srpske djece sa Kozare, Korduna, itd...Za vrijeme NDH. Al nešto ne vidjeh UK i USA pravdoljubce da su se nekoć zabrinuli oko te djece?!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.