Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Osijek: Preminuo dječak koji je stradao na praksi

pad
Marko Mrkonjić / VLM
30.09.2009.
u 13:20

Sedamnaestogodišnji Josip P. teško je stradao nakon pada s visine od pet metara, a danas u 11.45 sati preminuo je u bolnici.

OSIJEK - Maturant osječke Strojarsko-tehničke škole Josip P. (17) koji je u ponedjeljak teško stradao na gradilištu Eurodoma nakon pada s visine od pet metara preminuo je zbog ozljeda glave.

Mladić je preminuo u osječkoj bolnici danas u 11.45 sati. Podjetimo, na gradilištu najveće osječke zgrade obavljao je praktičnu nastavu za gradsku tvrtku Vodovod-Osijek d.o.o. Inspektor rada nakon očevida ustanovio je da je za njegovo stradavanje kriva gradska tvrtka jer nije postavila zaštitne ograde na gradilištu te im je zbog toga zabranjen rad dok ne osiguraju prostor na kojem je mladić stradao.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar andro_livi
andro_livi
14:11 30.09.2009.

Prvo treba netko da strada pa tek onda se postavlja zastita. To moze samo kod nas i sto ce biti jos najtragicnije za ovo ce biti neznatno kaznjen neki sitni poslovodja ili djelatnik zastite na radu te firme. Boze dragii sacuvaj! U svim pravim drzavama za ovo se ide na veliku robiju pa da vidimo tko bi ubuduce sebi dozvoljavao taj luksuz nehata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije