Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagrada prodavačima

Osiguravajuća kuća organizirala zabavu s 20 prostitutki

prostitutka
AFP/Pixsell
19.05.2011.
u 21:59

Zabava s prostitutkama održana je u termalnim kupeljima u mađarskoj Budimpešti kao nagrada najboljim prodavateljima osiguranja

Münich Re, jedna od najvećih osiguravajućih kuća na svijetu, svojim je prodavačima osiguranja kao nagrade organizirala zabave na kojima su ih zabavljale prostitutke, prenosi BBC.

Izvori iz jedne od njezinih podružnica, tvrtke Ergo, kazali su za BBC kako se zabava održala 2007. godine te da su tadašnji zaposlenici odavno otišli iz Münich Re-a. Inače, Münich Re najveća je reosiguravajuća kuća na svijetu, odnosno ona osigurava ostale osiguravajuće kuće.  

Zabava s prostitutkama održana je u termalnim kupeljima u mađarskoj Budimpešti kao nagrada najboljim prodavateljima osiguranja. Bilo je oko 100 uzvanika za koje je angažirano 20 prostitutki.

Njemački tjednik Handelsblatt piše kako su prostitutke nosile obojane narukvice koje su označavale njihovu dostupnost, a nakon pružanja seksualnih usluga djevojke su bile označene žigovima. Jedan od uzvanika kazao je kako su s djevojkama mogli "raditi što god su htjeli".

Glasnogovornik Erga kazao je za BBC kako se zabava dogodila, no da to nije bio uobičajen način nagrađivanja njihovih zaposlenika.

Ključne riječi

Komentara 44

ŠI
šimuka
22:26 19.05.2011.

Pametni ljudi,a ne ka oni budalaši iz Pule,trču štafetu.Pazi,trču štafetu. Objasni ti to pametnu čoviku.Adio pameti.

BR
brainiac
23:21 19.05.2011.

Mene zanima kad ce ljudi konacno prestat bit shokirani najstarijim biznisom na svijetu.

OB
-obrisani-
16:50 21.05.2011.

pravi teambuilding bi bio da su se zabavljali sa prostitutkama u timu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije