Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužen

Oscar Pistorius pred sucem zbog ubojstva djevojke

Oscar Pistorius (1)
Reuters/Pixsell
04.06.2013.
u 09:26

Sudac je odobrio zahtjev tužiteljstva da se suđenje odgodi za 19. kolovoza, a Pistoriusu je jamčevina produljena pod istim uvjetima.

Oscar Pistorius pojavio se u utorak na sudu u Južnoj Africi. Predraspravno ročište u Pretoriji trajalo je kraće od 20 minuta, javlja Sky News. Sudac je odobrio zahtjev tužiteljstva da se suđenje odgodi za 19. kolovoza, a Pistoriusu je jamčevina produljena pod istim uvjetima.

Reporter Sky Newsa opisao je da se Pistorius na sudu činio mnogo smireniji i pribraniji nego krajem veljače kada je veći dio rasprave o jamčevini proveo nekontrolirano jecajući.

Podsjetimo, Pistorius je optužen zbog ubojstva svoje djevojke Reeve Steenkamp koju je ustrijelio u svojoj kući 14. veljače. Poznati paraolimpijac priznaje da je pucao, no tvrdi da ju je zamijenio za provalnika.Tužiteljstvo tvrdi da ju je ubio namjerno.

Ovo je njegovo prvo pojavljivanje na sudu nakon što mu je odobreno da se brani sa slobode uz jamčevinu.

>> Krv posvuda: Ovo su zatekli u kući nakon što je Oscar ubio Reevu

>> Pistoriusu odobrena jamčevina u iznosu 582.000 kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije