Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan Europe

OŠ Prelog pobijedila na Eurokvizu u Svetom Martinu na Muri

'unutrasnja...zagreb..29. 01. 2005. zastava eu snimio:marko lukunic'
'marko lukunic'
04.05.2011.
u 09:12

Ekipu OŠ Prelog, učenike Leona Božeka, Vladimira Skoka, Ivana Kregara i Matiju Naranđu, za natjecanje je pripremala nastavnica geografije Višnja Čižmešija

Ekipa Osnovne škole Prelog osvojila je prvo mjesto na natjecanju Eurokviz, koji je u povodu Europskog tjedna organizirala Međimurska županija. OŠ Sveti Martin na Muri bila je domaćin završnog natjecanja Eurokviza na kojem se natjecalo pet međimurskih osnovnih škola. Ekipu OŠ Prelog, učenike Leona Božeka, Vladimira Skoka, Ivana Kregara i Matiju Naranđu, za natjecanje je pripremala nastavnica geografije Višnja Čižmešija. Odgovarali su na 30 pitanja iz pet poglavlja o Europskoj uniji i temama vezanima uz nju. Drugo mjesto pripalo je ekipi OŠ Mursko Središće. 

U sklopu obilježavanja Europskog tjedna, župan Ivan Perhoč u predvorju prvog kata Međimurske županije otvorio je EU-info točku. Riječ je o infostalku na kojem se mogu pronaći materijali za informiranje građana o Europskoj uniji, pretpristupnim pregovorima i brojne druge informacije o procesu i aktivnostima Vlade za ulazak u EU, fondovima i programima. Program obilježavanja Europskog tjedna završava u ponedjeljak.

Ključne riječi

Komentara 1

KL
klokan13
10:23 04.05.2011.

Svaka čast klincima i nastavnici. O takvima treba više pisati, a ne o Big braderima i sličnim glupostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije