Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Nudio pomoć da zaposli preko veze, a poslije se nemušto branio

Orsat Miljenić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
24.05.2015.
u 12:11

Ocu SDP-ovke obećao je da će mu kćer zaposliti u pravosudnoj policiji

Ministar pravosuđa Orsat Miljenić obećao je Dani Milobari da će njegovu kćer, članicu SDP-a koja nikako ne može naći posao, pogurati na natječaju za pravosudne policajce. Dogovor Miljenića i oca SDP-ovke o zapošljavanju preko veze snimljen je i zatim objavljen u medijima.

Ministar se poslije nemušto branio da Milobari zapravo ništa nije obećao, no to jednostavno nije točno. Miljenić je, naime, jasno iskazao spremnost da pomogne zaposliti mladu SDP-ovku. Njezinu ocu savjetovao je da mu kći prati oglase jer bi uskoro trebao biti objavljen jedan za zapošljavanje 150 pravosudnih policajaca pa da se javi na taj oglas jer je to njegov resor i on je tu može pogurati.

Miljenić je Dani Milobari dao i svoj broj mobitela. Sad cijela Hrvatska zna koji je broj mobitela ministra pravosuđa koji ni ne pomišlja na podnošenje ostavke. Taj broj za zapošljavanje je 098477911. Ako vam se ministar ne javi, pošaljite mu poruku, kako je i savjetovao Milobari. 

>>Miljenić: Žao mi je što sam budio lažne nade čovjeku kojeg ne znam

Komentara 36

Avatar johny21
johny21
12:25 24.05.2015.

Haha, koja je to lopina!

TA
tajgan
12:22 24.05.2015.

Eto njega za par dana u VL u premium izdanju,pod naslovom,"moja istina"!

UI
Uvijek_iskreno
12:19 24.05.2015.

Smijesne su te isprike, to ni pas s maslom ne bi pojeo, sto bi narod rekao. kukurikavci, vrijeme je da odete!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije