Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zagrebu

Orobio poslovnicu Zagrebačke banke na Rudeškoj cesti

zagrebačka banka, pljačka, očevid (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
07.05.2012.
u 15:46

U tom trenutku u poslovnici su bile dvije zaposlenice, klijent i zaštitar, no, na sreću, nitko od njih nije ozlijeđen.

Nekoliko desetaka tisuća kuna nepoznati razbojnik ''pokupio'' je iz Zagrebačke banke u Rudeškoj cesti 171 u ponedjeljak oko 15 sati u Zagrebu. U tom trenutku u poslovnici su bile dvije zaposlenice, klijent i zaštitar, no, na sreću, nitko od njih nije ozlijeđen.

Razbojništvo je počinjeno na klasičan način, uz prijetnju vatrenim oružjem, nakon čega se napadač udaljio u nepoznatom smjeru.

Komentara 15

DE
deus ex machina
16:23 07.05.2012.

Ne \"odobravam\" prijetnju oružjem, ali ni malčo \"ne žaliim\" ....banku. Pa bankarastvo je visokosofisticirani legalni ****** i u \"tom smislu\" pljačka bilo koje banke samo je \"robinhudovska\" pravda i ništa drugo!

FL
Flighter7
16:26 07.05.2012.

Kradu Banke besramno građane ... pa se pojedini građani odlučili pokrasti lopovske banke ... samo se nadam da je uzeo dovoljno za cijeli kvart spasiti, jer to bi bila dobra vijest nakon svih otužnih koje nam šalje vlada, banke, sudovi i predstavnici krupnog kapitala. Čovjeka proglasiti za junaka ... samo pod uvjetom da nitko ne strada !!!

ZE
.zeitgeist.
16:04 07.05.2012.

Nadam se da je uzeo što više i da ga nikad neće nači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije