Naslovnica Vijesti Hrvatska

Orion otvorio najveći regionalni distributivni centar u ovom dijelu Europe

Zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž  izrazila je zadovoljstvo novim centrom
20. listopada 2019. u 11:25 2 komentara 501 prikaza
Orion hala
Foto: Luka Krušec/LuMedia
Pogledajte galeriju 1/17

Orion vodeća hrvatska firma u svijetu zabavne pirotehnike i vatrometa u petak je svečano otvorila svoj regionalni distributivni centar. To je najveći takav centar u ovom dijelu Europe, a proteže se na površini od 5 tisuća metara kvadratnih. Investicija je vrijedna 8 milijuna kuna.

- U jednoj fazi našeg razvoja odlučili smo se posvetiti samo tome i da ćemo nastojati postati lider u Hrvatskoj, ali i regionalno i to smo nakon 25 godina i ostvarili. Isto tako bez suradnika, bez njihovog znanja i energije ovoga ne bi bilo. Grad Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija su prepoznali našu tvrtku i pomogli nam u stvaranju preduvjeta da se Orion može razvijati i stasati u firmu kakva je danas – rekao je direktor Oriona Damir Šimunic.

- Ova investicija nije kraj, možemo se razvijati i dalje. Ovaj objekt napravljen je za manje od tri mjeseca i s njim smo stvorili preduvjete ne samo da budemo regionalni lider nego i distribucija na vanjsko tržište sjeverne i sjeverozapadne Europe – istaknuo je.

Zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž  izrazila je zadovoljstvo novim centrom.

- Nama je svaki poduzetnik izuzetno važan, on čini neizostavni element gospodarstva Grada Koprivnice. U gospodinu Šimunicu smo uvijek imali izvrsnog partnera u različitim segmentima i jako me veseli sto je suradnja išla u obostranom smjeru i da danas imamo nove kapacitete u kojima će raditi vise od 60 djelatnika – kazala je Ostriž.

Orion hala | Autor : Luka Krušec/LuMedia Foto: Luka Krušec/LuMedia

Dožupan Koprivničko-križevački Ratimir Ljubić istaknuo je činjenicu kako Grad Koprivnica i Županija nisu samo poznati po Podravki već i po drugim gospodarskim investicijama. Cijeli događaj podržao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • stomugromova:

    Kad ode u zrak,onda će zamjenica gradonačelnika izrazit još veće zadovoljstvo.

  • cacko:

    Stvarno jedna zalosna vijest. Kad dodemo kuci za Bozic vec pucaju .