Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A mislili su se veseliti...

Organizirao zabavu, a onda svima otkrio što su radili njegova djevojka i najbolji prijatelj

preljub
Foto: Screenshot YouTube
1/2
13.02.2019.
u 09:17

Muškarac iz Venezuele organizirao je zabavu za obitelj i prijatelje kako bi svima priopćio veliku vijest, no to nije bilo ono što su mnogi očekivali

Jedan je muškarac iz Venezuele organizirao zabavu za obitelj i prijatelje, a dok su svi mislili kako će se opustiti i proveseliti, večer je krenula u drugom smjeru.

Muškarac je izašao pred svoje goste s djevojkom Dalianom Meleán s kojom je u vezi dvije godine kako bi objavio veliku vijest.

Pred svima je potom prozvao svog najboljeg prijatelja zbog afere s njegovom djevojkom koju je razotkrio.

– Danas sam otkrio nešto na što sam sumnjao. Alberto, poznajemo se više od 20 godina. Ti si otac mog starijeg brata i prijatelj. No, udvaranje mojoj ženi kukavički je potez – poručio je u svom govoru prevareni muškarac Albertu Sobalvarru koji je imao aferu s njegovom djevojkom.

VIDEO Pogledajte video!

Sobalvarro je inače ekonomist i kongresnik odan venezuelanskom predsjedniku Nicolasu Maduru.

Muškarac je potom uzeo svoj mobitel i pokazao začuđenim gostima poruke koje je par izmjenjivao. Prijatelja je čak optužio da nagovara njegovu djevojku da kupi stan od 40.000 dolara koji joj se dulje vrijeme sviđa.

– Ovdje su sve poruke koje ste ti i Daliana razmijenili. Daliana traži stan od 40.000 dolara i pitao sam joj odakle joj to. Znao sam odakle će dobiti novac – rekao je.

Njegova djevojka pokušala mu je otrgnuti mobitel iz ruke, no ljutiti muškarac bacio ga je u bazen.

– Hvala ti svim srcem za iskreno prijateljstvo koje si mi pokazivao ovih 20 godina. Tebi također, Daliana, što si ove dvije godine licemjerno podijelila sa mnom – rekao je on.

>> Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

preljub
1/29

Komentara 2

UM
Umjereni
11:00 13.02.2019.

Novinari, kad kopipejstate, morate još preostalim atomom mozga ipak pročitati to što ste kopipejstali i napisali. U tekstu čitam kako prijatelj predbacuje svojem prijatelju ovako: "Alberto, poznajemo se više od 20 godina. Ti si otac mog starijeg brata i prijatelj." - Novinaru, ako je Alberto otac mog starijeg brata, nije li onda i moj otac???? Tko to koga u ovom tekstu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije