Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najprodavanije novine

Organizacijske promjene u Večernjem listu

večernji list
Foto: Danijel Berković/Pixsell
1/2
14.01.2015.
u 15:36

Goran Ogurlić, dosadašnji glavni urednik Večernjeg lista, najavio je odlazak iz Večernjeg lista u Jutarnji list.

Goran Ogurlić, dosadašnji glavni urednik Večernjeg lista, najavio je odlazak iz Večernjeg lista u Jutarnji list. Naši zaposlenici, pa tako i Goran, zaslužni su što su u kategoriji od 7 kuna Večernji list najprodavanije novine te što smo u 2014. prodavali prosječno 18 posto primjeraka više od prvog konkurenta Jutarnjeg lista. Samim time nije čudno što ostale medijske kompanije pri rješavanju svojih kadrovskih pitanja često uzimaju u obzir i ljude iz Večernjeg.

– U suradnji s Upravom Večernjeg lista u idućim tjednima, a u skladu sa statutom Večernjeg lista i visokim standardima Styrije, donijet ćemo odluku o novom glavnom uredniku – izjavio je Klaus Schweighofer, član Uprave Styria Media Group.

Mario Vrgoč, član Uprave Večernjeg lista, nadodao je: "Promjene u timu sastavni su dio poslovnog života. Večernji list čine upravo prvoklasni novinari, urednici i ostali zaposlenici, zbog čega je naše poslovanje bolje od konkurencije. Naš je cilj da ostanemo vodeće nacionalne novine u segmentu, s najkvalitetnijim i najrelevantnijim sadržajem. Goranu Ogurliću zahvaljujem na uspješnom osmogodišnjem angažmanu u Večernjem listu".

Komentara 39

Avatar abakus
abakus
15:56 14.01.2015.

Navodno odlazi i Drljača, zbog čega mi je zaista žao. Kako god bilo, mislim da bi sada trebalo razmisliti i o nekim drugim promjenama. Trebali biste primiti natrag Tihomira Dujmovića jer je njegov odlazak bio velik gubitak za Večernji i nije jasno zbog čega je zapravo morao otići. Novinarka Toma je takva kakva jest, redovito se ne slažem s njom ali ipak daje uvid u načim razmišljanja tzv. druge strane i dobrodošla je Večernjaku. No Pofuk je jednostavno loš novinar i nije mi jasno što traži u novinama vašeg formata. Da angažirate možda Karolinu Vidović Krišto za teme obitelji i demografske obnove? Kao majka četvero djece o tome sigurno ima što za reći, a tema je i te kako aktualna. U svakom slučaju, birajte i imenujte mudro. Sretno!

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
15:59 14.01.2015.

Vi sebi uzmite iz Jutarnjeg Jelenu Lovrić i Tomića tako da pojačate novinarki kadar . Tako možete više i bolje drukati za SDP i partiju pred parlamentarne izbore kao što ste radili zadnja dva mjeseca pred predsjedničke,Red napada na braniteljeelje dva reda napada na crkvu i obrnuto.

ST
stefj
15:54 14.01.2015.

Eh, u zadnje vrijeme večernji je više ličio na Josipovićev pamflet nego na ozbiljne novine. Izbjegavale su se (i dalje se izbjegavaju) ekonomske teme, a potencirale ideološke... Da li će se odlaskom glavnog urednika stvari promijeniti ili pogoršati? Da li će doći netko još podobniji radi predstojećih parlamentarnih izbora?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije