Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice afere Konzultantica
Povratak na članak

Orešković preuzima brigu o Ini i formira tim koji će pratiti arbitražu

Sudbina ove tvrtke ne smije biti predmet razmirica u Vladi, kažu u Banskim dvorima.

Komentari 12

ST
stefj
09:45 13.05.2016.

Baš me zanima kako će završiti arbitraža, te ako završi negativno po Hrvatsku, da li će Mostovci otići sa scene ili će opet nešto izmišljati... A u kom smjeru arbitraža ide, može se zaključiti po tome da SDP forsira nepriznavanje arbitraže u Washingtonu... Tako da je jako upitno na čijoj su strani oni koji zagovaraju da pregovori počnu tek kad arbitraža donese odluke. U svakom slučaju, bit će interesantno.

VL
ST
stefj
12:22 13.05.2016.

Most igra opet populistički kako "javnost" želi, forsiranje prekida pregovora do rezultata arbitraže je veliki rizik. Karamarko se sada povukao i time skinuo odgovornost sa sebe, te ga nitko neće moći više prozivati kako god arbitraža završila. Orešković je postupio pametno, otvarajući pregovore, ali ne prekidajući arbitraže... Problem je što mi u javnosti nemamo realnu sliku u medijima što i kako arbitraže napreduju, čak niti nemamo točne informacije koji su argumenti jedne, a koji druge strane. Ono što imamo, jesu samo politički spinovi i plaćeni članci, kako kojoj političkoj opciji u pojedinom trenutku odgovara... Jedine indikacije kojim smjerom to možda ide, i to samo možda, jest SDP-ovo forsiranje izglasavanja nepriznavanja odluke Washingtona, te poziv Sanaderu na drugu arbitražu. Indikativno je bilo i to da MOL nije želio pregovore, mada sada čitamo da je Milanović iste prekinuo, a ne MOL... Ovo su sve nagađanja, a kada bi znali na čemu se temelji MOL-ova argumentacija i kakva je naša obrana, te obrnuto za drugu arbitražu, onda bismo mogli nešto pretpostaviti. No te stvari su tajna, kao što je tajna i ugovor između MOL-a i Hrvatske...

VL
MA
matrixxx
09:40 13.05.2016.

99% potporu Premijeru!!

VL
RP
rpzagreb
12:15 13.05.2016.

Konačno je netko imenom i prezimenom preuzeo odgovornost za rješavanje problema. Svaka čast premijeru. Svi do sada su lamatali nacionalnim interesima, bezumno zaduživali sve nas, populizmom i šupljim pričama sve radili samo da bi skupili što više glasova i došli/ostali na vlasti. I nisu svi skupa ništa konkretno napravili osim doveli zemlju do kolapsa - financijskog, moralnog i društvenog.

VL
PR
Protivcenzure
15:31 13.05.2016.

njega njegovi zastupnici ne doživljavaju!!!!! njemu je ova funkcija samo radi imuniteta sve više isplivava istina o njemu, njemu je vlada skrovište.

VL
Avatar links
links
10:56 13.05.2016.

samo se nemoj brinuti kao o Plivi koja je spala na 700 zaposlenih sa prijeratnih 7000!!! i nije bila zadužena!!!

VL
SI
siskic
12:21 13.05.2016.

čujte ovo narode " orešković preuzima brigu o ini ", ko je instalirao oreškovića ? Dakle, ne daj ovcu vuku, ali daj ju kurjaku....

VL
VA
Valnea
11:28 13.05.2016.

Kolinda i Karamarko nam uvale za premijera lika koji nije živio skoro 50 godina u Hrvatskoj,u dijaspori je poznat po malverzacijama zbog kojih je pod istragom stranih službi.Sad je došao opelješiti i rasprodati Hrvatsku i narod ce to dopustiti?Samo i dalje samo trkeljajte po internetu,time ćete spasiti lipu našu od još jedne velike pljačke .

VL
RI
rimtutituki75
10:13 13.05.2016.

Karagaravi ce se iskljuciti haha, pa tko u to vjeruje? Kaj ce ga dva policajca pratiti koga zove i s kim prica? Koji cirkus.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.