Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA ŠEFA HND-a
Povratak na članak

Orepić zvao Lekovića, policija počela kriminalističko istraživanje

Sam Leković kontinuirano je izložen javnom linču i prijetnjama...

Komentari 14

DU
Deleted user
14:07 29.10.2016.

Drug Lekovic laze i gotovo. Taman kad se pokapaju mrtvi iz Hude Jame, druga novinara netko kao pokusa ubiti? I naravno, nas Vecernji to prikaze kao pokusaj ubojstva, bez upitnika, bez policijskog zapisnika. Krive naravno ustase, desnicari, zli katolici. Evo, i Pupovceva ljubavnica, a druga Lekovica zamjenica, danas cita isti tekst kao i prije godinu dana. Opet krivi ustase, ekstremisti... Cak i da su prepiljeni sarafi na koracu, mozda je neki ljubomorni muz, mozda je drug Lekovic tudju njivu orao?

VL
DU
Deleted user
14:09 29.10.2016.

Pa srbi su poznato po tome da insceniraju stvari i optuzuju hrvate.

VL
GO
gooniegoogoo
14:22 29.10.2016.

kad vam netko provali zovite Orepića. kad vam netko ukrade auto, zovite Orepića. za bilo koje kazneno djelo zovite Orepića. Temeljem koje nadležnosti i iz čega ona proizlazi??? Notorno je kako u uređenim demokratskim državama ministri policije svima razrješavaju kaznenee prijave. e pa molim lijepo neka fino ministar osobno primi i barem sasluša sve žrtve i oštećenike. A ako ne može i/ili ne želi nek fino da ostavku, odnosno neg ga se razriješi.

VL
MU
Mukowsky
14:34 29.10.2016.

Što ga ima zvat? Da li je podnio prijavu policiji? Bit će ko sa Frljićem!

VL
KR
krka
14:24 29.10.2016.

neka taj "gospodin" postane uistinu gospodinom i neće se trebati uopće sekirati da mu se nešto dogodi, mada mislim da je to velikosrpska posla, laž, laž, laž i samo....laž!!!!

VL
MV
Mijat vrdoljak
14:08 29.10.2016.

Osobno osuđujem svaku prijetnju a pogotovo pokušaj nanošenja tjelesnih ozljeda a nedaj Bože i ubistva. Ovim mojim pitanjem ne želim ni u kom slučaju umanjiti nedjelo koje je po pisanju učinjeno ali pitam što policija ima u ruci da može vršiti izvide: Gospodin Luković nije prijavio i nalazi se u Srbiji, auto i dotični vijeću su također u Srbiji ima li naša policija dalekometni rengen da može vršiti izvide?

VL
Avatar BraBar
BraBar
02:33 30.10.2016.

Ovaj slučaj me podsjeća na onog Srbina, ne mogu mu se imena sjetiti, na Kosovu koji je optužio Albance da du ga silovali. Na kraju se pokazalo da se samozadovoljavao bocom!

VL
I1
ing-12345
06:38 30.10.2016.

Molim vas objavite broj mobitel ministra Orepića tako da ga i svaki drugi građanin RH može zvati kada mu se pokvari automobil

VL
MA
mare100
07:55 30.10.2016.

Čudno kad Vam se nešto desi na području grada primjer u centru i vi odete u policijsku ispostavu Trnje oni vas odmah otprave u policijsku ispostavu centar jer kao oni nisu nadležni za to područije.Kakva su ovo mjerila i pravila .Incident se desi u drugoj državi objavi sam pokušaj ubojstva preko FB onda se tim mora bavit druga država.Ako je sve kako dotični tvrdi prvo treba pokrenut istragu policija iz države u kojoj se to desilo(Srbiji)pa tek ako oni utvrde da mora istraga bit proširena van teritorije nnjihove zemlje zatražit službenim putem da se istraga proširi na treitoriju druge države(Hrvatske) da bi došlo do riješenja istrage.Koliko sam skužila dotični nije tamo ni prijavio pokušaj ubojstva važno da je Hrvatske medije o tome obavjestio.

VL
Avatar Anemični HDZ
Anemični HDZ
08:53 30.10.2016.

Moze li Orepić angazirati najbolje kriminaliste? Volio bih vidjeti rezlutat kriminalističke obrade, ono sto znam o fizici, čvrstoći matrijala, strojarstvu, zavarivanju, vijcima.....ovo sto priča gospodin Leković jednostavno nije moguce.

VL
SD
sdpesticid
08:47 30.10.2016.

hajd' što mu ja ništa ne vjerujem ali ministar osobno ide zvati osobu koja diže halabuku iz druge zemlje ? tamo ne postoji krim policija ? forenzičare nemaju ? zar nije dotični izrekao kako će sam pri povratku u rh otići u policiju ? meni ovo sve više liči na slučaj ''frljić'' jer eto, događaj se podudara s otkrivanjem istine komunističkih zločina pa se ploča mora okrenuti kako bi se imalo o čemu drugom pričati a žrtve minorizirati.

VL
DE
demokršćanin
00:05 30.10.2016.

Ako nekoga hvale,zna se zašto ga hvale.Ako nekoga kude,zna se zašto ga kude.Da li se Predsjednik HND-a ikada zapitao zašto je izložen javnom linču i prijetnjama.

VL
LE
LeonardS
14:35 29.10.2016.

Bolesni ljudi u svim segmentima društva, teško ćemo napred !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.