Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKAD VEĆI INTERES
Povratak na članak

Orepić bira: Čak 16 kandidata želi biti šef policije

Špekulira se da bi glavni ravnatelj policije mogao biti Predrag Brkopac, navodno blizak sa šefom Sabora Petrovom

Komentari 4

SH
shuljic50
13:05 08.11.2016.

Žalosno ali ipak stvarno,kad nam ovaki strućnjaci ? kao Orepić i Petrov imaju što za odlućiti,vjerovatno i ovdje vrjedi ona stara kakav narod takova i Država..

VL
KU
kupatilo
11:14 08.11.2016.

A najbolje daje prijatelj Petrovu.Mi drukcije i neznamo nego po partijskoj liniji.Podobni a ne sposobni.Nekada i sam djelatnik Mup-a kao inzenjer prometa za šefa sam imao priučenog varioca tesam morao odrađivat i svpj i njegov posao a on bi svremena na vrijeme znao kritizirat sve pa i mene samo dase vidi daje on šef a znanje mu je bilo ravno nuli.Al toje moguce samo kod nas.Fala bogu danas sam u mirovini i nemoram gledat sve to ali pratim i mukami je od svega.Jedan dio policije radi za osobne intetese,za rodbinske i kumovske pa i prijateljske veze a natocito partijske a zaboravljaju dasu dali zakletvu sluziti RH.Kakav ministar takva i policija.Vjerujem da zbog ovog me mogu ocekivati i problemi al nijeme strah jer govorim istinu a svejedno zbog borbe za Hrvatsku i ranije sam imao probleme pa i ove navedene.

VL
UN
unbekant
15:30 08.11.2016.

Trazi se podoban,a ne sposoban ravnatelj policije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.