Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ANUŠIĆ

Orbanovi ljudi su po Baranji vikali 'Mađarska do Rijeke'. Njihova ulaganja u Osijeku? Reći ću vam...

13.05.2022.
u 14:43

HDZ-ov župan iz Osijeka, gdje živi najviše pripadnika mađarske nacionalne manjine, u razgovoru za Večernji list osvrnuo se na iredentističke izjave mađarskog premijera Viktora Orbana.

Komentara 47

DU
Deleted user
15:06 13.05.2022.

Ne znam čemu to čuđenje - glavni pressing na RH je u pravcu njene "morske fasade" i na to se moramo naviknuti. Dobili smo, zaslugama predaka, ogromnu parcelu prvi red do mora - i susjedima zazubice, kao nuspojavu toga. Jasno da njih ne zanima Jadransko more ništa manje nego Sloveniju, i oni bi "otkinuli" do Malog Lošinja po nekom svom viđenju povijesti i prava. Toga je bilo - i bit će... Uostalom, gledajte sadašnju ratnu mapu Ukrajine - glavna linija fronta je duž obale Azovskog mora i novi ratni cilj je luka Odesa. Mora uvijek fali!

HR
hr76
17:40 13.05.2022.

Čak i najvećim pacifistima je jasno da Hrvatska mora imati jaku i brojnu vojsku. Alternativa su novi problemi i neki novi domovinski ratovi u budućnosti.

SV
Sveznadar
19:19 13.05.2022.

U svakom slučaju u ovo vrime je sve moguće. Ne bi se ignorantski trebali ponašati ni Zoki ni Plenki. Nije slučajno Orban a ni Vučić na Putinovu povodcu. Jer, Orban se nije oglasio, a to već nešto znači

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?