Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povećanje nataliteta
Povratak na članak

Orbanove mjere urodile plodom: U Mađarskoj sklopljeno 20 posto više brakova

Prema ovogodišnjem programu parovi koji se ožene prije nevjestinog 41-og rođendana mogu dobiti subvencionirane kredite do 10 milijuna forinti (cca 220 tisuća kuna)

Komentari 5

Avatar Matteo1212
Matteo1212
20:07 26.11.2019.

Zato, za razliku od RH, Mađarska ima državnika a ne briselske birokrate i btw, Orban je ljevičarima i liberalima odavno pokazao srednji prst i rekao: nećete bitange!!!

VL
DU
Deleted user
18:10 26.11.2019.

E da je hrvatskoj nacionalisticki !!!!????premijer kao sto je g.Orban...zasto se ne ugledaju na takovog premijera ...bilo bi svega svakog obilja u lijepoj nasoj domovini...a ovako ..nestajemo ...a politicari i ...arke strancare od kgk pa na dalje...hrvatska politika je politikanstvoo ..strancarenje..matoseva tri hrvata pet stranaka...

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
18:41 26.11.2019.

A u Hrvatskoj? 400 000 iseljenih

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.