Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Orban se upravo proglasio nindžom kojiide u bitku ili neočekivani manevar

29.11.2023. u 08:51

Orban je izgubio velike saveznike u Poljskoj, gdje konzervativci više nemaju kontrolu nad parlamentom i gdje dolazi nova vlada, ali misli da je nešto dobio pobjedom Roberta Fice u Slovačkoj i Gerta Wildersa u Nizozemskoj

Komentara 3

ST
stomiovotreba
10:29 29.11.2023.

Sada ce mu Ameri organizirati "madzarsko proljece", "svijetlo plavu revoluciju" ili tako nesto.

PA
pasodoble12
10:28 29.11.2023.

Ovaj čovjek ima stav i radi za dobrobit svoga naroda i pored žestokih napada velikih igrača. Koliko je u pravu, pokazuju i promjene u EU državama, gdje se narod sve više protivi uništavajućim agendama svojih vrhuški. EU nikad nije bio jadniji, beskrvniji i besciljniji.

PO
podravina
13:10 29.11.2023.

Orbana i Madjarsku koja ga podrzava, TREBA i Mora se izbaciti iz EU, nek ide Rusima ako mu je tamo bolje, podsjetiti ga 1956. godinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije