Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Orbán se dobro pripremio za još jedan obračun s EU

28.11.2023. u 15:31

U obračunu s Bruxellesom Orbán je ohrabren usponom radikalne desnice i aktualizacijom migrantske krize, kao i nagovještajem promjene američke politike prema Ukrajini

Komentara 2

SS
sokac sa drave
10:25 29.11.2023.

sponzor000---Vidis baco zasto sam ja siguran da madjarska nikada nece postati hot-spot .Kao sto je poznato sengen je planski pao i njemci ,austrijanci ce migrante vracati u zemlje od kuda su dosli a dosli su iz hrvatske.Dakle tamo gdje je Orban nece doci ni jedan migrant.Sta mislis hoce li doci kod nas,mi nemamo Orbana?

BE
Berlioz
23:37 28.11.2023.

Zanimljivo kako se desnica uvijek naziva radikalna desnica, kako se protivljenje masovnom dolasku milijuna nelegalnih imigranata bez ikakvih dokumenata za koje ne možeš provjeriti tko su i što su također naziva radikalizmom, kako se provjeravanje financiranja političkih stranaka i NGO iz inozemstva tj utjecaja na izbore također naziva radikalizmom. Srećom da nam preci nisu bili glupi jer bi nas odavno nestalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije