Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVOZ RUSKE NAFTE

Orbàn je pobjednik pregovora o uvođenju embarga: Mađarima je Janaf ključan ako se prekine naftovod iz Rusije

Reuters/PIXSELL
31.05.2022.
u 21:45

EU će zabraniti uvoz 90% ruske nafte morskim putevima, a zemlje koje nemaju izlaz na more mogu i dalje kupovati rusku naftu

Ključne riječi

Komentara 41

ŹI
ŹIVAC
22:11 31.05.2022.

Kako neki kažu objektovno…svi se bore za svoje interese i kakve su tu probjede u pitanju? Što Mađare ne treba uvažavati? Mađari imaju tehnologiju koja prerađuje tu naftu iz Rusije. Drugi nisu za to toliko vezani kao Mađari i Slovaci. Pa dojučer su bili skoro “Rusija”. Zašto se ne kaže da je Hrvatska pobjedila jer preko njenog naftovoda će ići nafta, a to se itekako plaća!

LJ
ljudemisi
22:31 31.05.2022.

Mađarima treba zatvoriti ventile naftovoda pa neka zrakom dopremaju usku naftu i plin i prodaju drugima. Trebaju biti zahvalni kriminalcu račanu i komunjarskoj partiji koja im je poklonila INA-u

DU
Deleted user
22:00 31.05.2022.

U medijima se danas uporno nameće pitanje tko je pobijedio u današnjim pregovorima. Ako živiš u nekoj zajednici onda se dogovaraš i nalaziš kompromise i pogodnosti, a ne natječeš se da bi nekoga pobijedio. Tako je EU pronašla kompromis s Mađarskom i postignut je dobar dogovor od kojeg će i Hrvatska imati koristi. Ako ucjenjuješ i daješ ultimatume kao Milanović onda si unaprijed gubitnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?