Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedmi po redu

ORaH osnovao ogranak i u Zagrebu!

ORah,Mirela Holy
16.02.2014.
u 17:29

Predsjednica stranke Mirela Holy istaknula je kako je zagrebačka organizacija stranke najvažnija zato što je Zagreb gotovo četvrtina Hrvatske.

Nakon Bjelovara, Varaždina, Đakova, Osijeka, Zadra i Splita ORaH je formirao gradsku organizaciju i u Zagrebu. 

Predsjednica stranke Mirela Holy istaknula je, priopćava stranka, kako je zagrebačka organizacija stranke sedma po redu i najvažnija, zato što je Zagreb gotovo četvrtina Hrvatske. Rekla je da se niti jedno društvo ni država ne može smatrati samoodrživom i samostalnom ukoliko ne zadovoljava tri ključne potrebe svoga stanovništva - potrebe za hranom, za vodom i za energijom.

- Najveća prednost Zagreba je to što ima pametne građane, od kumica na Dolcu, čistača ulica, sveučilišta i pametnih koji su nažalost poniženi gubitkom posla zbog nesposobne javne uprave koja ne radi u javnom interesu. Mi želimo realizirati projekt u suradnji s građanima “Grad Zagreb-pametan grad”. Znamo kako da napišemo projektni zadatak i znamo kako da osiguramo financiranje tog projekta, koji će potaknuti inovacije i zapošljavanje. Primarni zadatak nam je vratiti ponos građanima Zagreb jer na taj način će Zagreb postati primjer uspješnog grada u EU i svijetu – dodao je potpredsjednik stranke Davor Škrlec.

- Vrijeme je da se dignemo iz fotelja i prestanemo kritizirati postojeće stanje u državi. Trebamo se pokrenuti kao pojedinci i uzeti stvar u svoje ruke za bolje sutra, za bolje sutra nas i naše djece – kazao povjerenik za grad Zagreb Dražen Vlahovski, priopćava stranka.

>>Mirela Holly ustrojila OraH u Splitu

Komentara 6

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
17:47 16.02.2014.

O ljepo ,ljepo nova zapošljavanja a gdje kod Zubaka gdje je potpredsjednica Zadro djelila otkaze dok i sama nije ga dobila. Bem ti šta se kote ove stranke, sve bi samo da radili nebi.

KR
kristov
09:29 17.02.2014.

Zanima me koliko je plaćen ovaj oglas i koliko je na njega plaćenog PDV-a? Naravno i tko je platio, ORaH ili sponzor. Ukoliko je riječ o sponzoru, molimo objaviti tko je i čime se bavi!

AM
ameris
19:47 16.02.2014.

Holy djeluje zaštitnički, čega nam ,danas, svima nedostaje.No,kojim jezikom govori novinarka Lisjak kad kaže : "..znamo da napišemo,..znamo da osiguramo.." ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije