Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv upomoć

Napravila si opuštajuću kupku a onda je sve krenulo naopako!

zaglavila u kadi
Foto: Imgur
06.02.2017.
u 08:53

Žena je na Imguru objavila svoju fotografiju u kadi i potražila pomoć kako da izađe iz nje

Opuštajuća kupka idealna je za kraj jednog stresnog ili napornog dana, a na nju se odlučila i jedna korisnica društvene mreže Imgur pod imenom Denshan koja je objavila svoju fotografiju u kadi.

No, nije to bila fotografija na kojoj ona uživa u pjenušavoj toploj kupki, već je tom fotografijom pozvala u pomoć budući da je zaglavila u kadi i ne može izaći.

Žena je, naime, pola sata pokušavala izaći iz kade, a kada to nije uspjela, odlučila je potražiti pomoć. Na Imguru je tako objavila fotografiju svojih nogu u kadi i napisala kako je krivac što je zaglavila kokosovo ulje kojeg je stavila ipak malo previše.

– Imam neku infekciju u prsima i temperaturu, a ni glavu ne mogu pomaknuti. Uzela sam antibiotike i pomislila, napravit ću si opuštajuću kupku. Našla sam neku sol za kupanje, upalila svijeće i ulila kokosovog ulja, no sad vidim da ga je bilo previše. Pokušala sam izići no samo se vrtim kao masni krumpir u pečenju – napisala je žena.

Ispod fotografije, naravno, napisani su brojni komentare sa savjetima kako da iziđe. Na kraju je uzela masku za lice kojom je uspjela isprati ulje sa sebe i izići.

Drugi put će znati – pjenušava kupka, ali bez kokosova ili bilo kojeg drugog ulja. 

I am currently stuck in a bath

>> Zaglavila između zidova. Nisu joj pomogli jer su mislili da je duh!

Komentara 5

AP
ante_pustinjak
09:34 06.02.2017.

ja pismenijeh novinara vl - objavila fotografiju sebe umjesto svoju fotografiju, tekućine se uljevaju/ulijevaju a ne sipaju. sipa se samo nešto što je sipko (pijesak, zrnevlje i sl.) jedino se preko drine sve sipa bez obzira teče li ili ne teče.

AP
ante_pustinjak
11:13 06.02.2017.

poštovana gospa karolina, vidim ispravili ste pogrešku (umjesto sipanja kokosovog ulja sad stoji de je ulila kokosovo ulje). sad se doima da je moja primjedba nije bila na mjstu, da je bila dakle bespredmetna. dajte onda ispravite i ono sa slikom "sebe" pa nek sve bude ok! sviđa mi se što ste barem spremni učiti odn. priznati vlastite pogreške!

Avatar stominac
stominac
09:50 06.02.2017.

tipično vl. novinarstvo , plagiraju a neznaju prevesti! zapravo niti se ne trude jer oni u hr. ljube samo kune ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije