Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvjetnička istraga
Povratak na članak

Optužnica je odvjetnicima podravkaša enigma

Nitko je nije vidio. Optužnica je za nas još imaginarna kategorija, kazao je Ante Madunić.

Komentari 2

AU
aurora08
15:07 11.09.2010.

hehehehehehehehe optuznica ima preko 35000 stranica, hehehehehehehe pa ni sva poduzeca skupa nebi ih mogla imat toliko koliko ima podravka, drugovi i drugarice da vsa podsjetim da je dolaskom na valst onog bre steve, doslu u podravci do smjene, stara garda bila je najurena i dosli su krvolocne zivotinje poput mesicevog marinca, koji je dodjeljivao poslove podravke svojoj zeni arhitektici, bio je najuren i jedan od sefova inace iz moje blize familije, bio je treci covjek po jakosti, da mu zena nije herbala bakinu kucu danas bi bio podstanar, za razliku od bre bradonje steve i njegovih stakora, koji su u roku od par godina postali multimiljuneri, moj clan familije sa 35 godina staza i kao treci covjek po jakosti imao je cc 8000 kuna place, covjek nikad nije bio komu-njara, kaj je naravno pogrijesio, da je bio bio bi multimiljuner.

VL
DD
DDUVNJAK
15:39 11.09.2010.

HDZ LINK Ako je bivši potpredsjednik Vlade toliki zločinac onda je i vlada ZLOČINAČKA ORGANIZACIJA. Može se isto tako postaviti pitanje koliko je Sanader dobio za isporuku Gotovine , za predaju Zerpa , Jaca za predaju Savudrijske vale , i ohoho toga.............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.