Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo I. Mamića

Optuženi policajac otišao iz sudnice tvrdeći da mu je zlo!

'13.10.2011., Zagreb - Na Zupanijskom sudu pocelo je sudjenje Sinisi Sostaricu zbog ubojstva mladica na Jarunu. Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL'
'Zeljko Hladika/PIXSELL'
13.10.2011.
u 19:00

Siniša Šoštarić (41) na suđenje je došao gledajući ravno u pod. Poslije je, očitujući se o krivnji, kazao da je nedužan

– Kad smo se Ivan i ja razdvojili na Jarunu, vidio sam istu dvojicu koji su nas naganjali od Remize, čuo pucnjeve i vidio Ivana kako pokušava preskočiti živicu i pada – svjedočio je Ivan Lelas (18) danas na Županijskom sudu u Zagrebu, gdje je počelo suđenje policajcu Siniši Šoštariću (41) za ubojstvo Ivana Mamića (18), u kojeg je u veljači na Jarunu ispalio četiri hica.

Šoštarić nije izrazio žaljenje, očitovao se nevinim, a u sudnicu je ušetao bez vidljivih emocija, gledajući ravno preda se. Požalio se da mu je loše i napustio sudnicu. Zanimljivo je da su odvjetnici Mamićevih Zvonimir Hodak i Tanja Vranjican Đerek još 11. srpnja podnijeli kaznenu prijavu protiv Šoštarićeva brata Damira za sudioništvo jer je te kobne noći cijelo vrijeme bio s bratom, što je priznao i policiji, no Milica Đurđević, Šoštarićeva braniteljica, o tome nije dobila službenu obavijest.

Prema našim izvorima, službenu obavijest o prijavi nije dobila ni tužiteljica Ana Marija Lončarić, što bi značilo da prijava stoji u DORH-u iako bi u roku od mjesec dana trebalo odlučiti u vezi s tom prijavom. Tužiteljica to nije željela ni potvrditi niti demantirati.

Komentara 7

Avatar Darko zg
Darko zg
00:17 14.10.2011.

tog gada i brata mu treba zatvori na 40 godina.đubrad policijska

DU
Deleted user
09:55 14.10.2011.

dRŽI SE šOŠTA uz tebe je cijeli pošten narod , vjerujemo u oslobađajuću presudu, jer dilere koji nam truju dijecu treba sve po kineskom postupku, trošak 3 kune. Također i huligane BBB.

AN
Andreeejjj
20:20 13.10.2011.

pa i meni bi bilo zlo, da sam ubio zbog gluposti i sitnice mlado djete! Sramota, 40 godina bez pomilovanja! Koji oprost a još murjak???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije