Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrane sisačkih trovača

Optužena tvrdi: To na kamerama nisam ja

Sisački trovači
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
13.05.2014.
u 21:31

U svojim obranama krivnju su prebacili na društvo koje je dolazilo na pijanke. Negirali su sve optužbe

Negirajući sve optužbe, svoju su obranu na kraju dokaznog postupka ponovljenog suđenja u Sisku iznijeli Gordana Laktašić (35) i Dragomir Pavlović (40), poznati kao “sisački trovači”.

Za smrt Jadranke Podgoršek i Damira Zaimovića, koji su sredinom 2010. otrovani smrtonosnim koktelom tableta snažnog antidepresiva leponexa u pivu i hrani, a zatim i opljačkani, oni su osumnjičili pojedince iz društva s kojim su se okupljali na pijankama.

– Koristila sam kreditne kartice Jadranke Podgoršek za neke kupnje, ali mi je ona karticu dala na dan smrti. Ne sjećam se koliko sam je i za što koristila, a ni na fotografijama s nadzornih kamera ne mogu se prepoznati – branila se Laktašić, koju su prepoznali neki trgovci. 

>> 'Pio sam pivo i drugi sam se dan probudio' 

>> Otrovali žrtvu nakon što je prijavila krađu kartica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije