Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počelo suđenje

Optužen za bludničenje imenovan za ravnatelja škole

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Pixsell
31.03.2011.
u 15:09

Kada je podignuta optužnica, Lončar je "udaljen s mjesta ravnatelja do izricanja pravomoćne presude ili odbacivanja tužbe"

Posljednjih dana u Lici je aktualna priča o učitelju Bošku Lončaru (50), osumnjičenom za bludničenje nakon što je otac jedne učenice osnovne škole u Otočcu, policiji prijavio slučaj.

Sporno je da je dok se protiv njega vodila istraga, dobio posao ravnatelja u osnovnoj školi u Korenici. Kada je podignuta optužnica, Lončar je "udaljen s mjesta ravnatelja do izricanja pravomoćne presude ili odbacivanja tužbe", kazala nam je Ivana Devčić, glasnogovornica Ličko-senjske županije.

U doba kada je bio raspisan natječaj, Boško Lončar jedini je zadovoljavao uvjete, a školski odbor koji ga je imenovao, kao ni župan Milan Jurković kojeg se u medijima optužuje da ga je postavio na tu funkciju, nisu znali da je Lončar predmet istrage jer je priložio potvrdu o nekažnjavanju, objasnila je Devčić.
Prva rasprava u ovom slučaju zakazana je za danas.

Komentara 7

GU
Gus2
16:36 31.03.2011.

Znači, ako je optužen, odmah ga treba otjerati sa posla i izolirati iz društva, tako da postane još jedan socijalni slučaj. Ako se dokaže da nije kriv, bit će jbg sory, dali bi ti posao, ali si bio optužen za bludne radnje. Za tjedan dana u crnoj kronici: \"Ubio se bivši učitelj i otac 2,3 djece\"

ST
stevica
17:53 31.03.2011.

A sta ces ,mora da je covik clan hdz,i svaki njihov kriminalac bude nagradjen za kriminal.Zar polancec sada nije direktor,zar barisic koji se tajno jlubio sa vlasnicom medija,sada s njom hoda javno za rukice i uziva u pljacki.A mi jehbenii narod ove jehbene zemlje pisemo ,pisemo,kritikujemo,i kad banda dodje kuci i upali kompjuter smiju se ,,ovim budalama kao ja sto vole lijepu nasu.

PP
pp
16:00 31.03.2011.

Optužen!!! ne osuđen! tako je i Klasnić bio optužen, pa oslobođen...šta čovjeka raspinjete? ako je kriv u zatvor ali ako nije pustite ga na miru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije