Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN NAKON TRI DANA

Optužen vlasnik skupocjenog Porschea koji je vukao policajca po kolniku

Prometna policija
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL, ilustracija
02.03.2023.
u 22:30

Nakon što je u Međimurju policija zaustavila i pokušala uhititi 45-godišnjeg vozača koji je bio za volanom unatoč izrečenoj zabrani upravljanja automobilom. Umjesto da se preda stavio je vozilo u pogon i policajca koji ga je uhvatio za ruku vukao po cesti, zbog čega je zadobio tjelesne ozljede. Muškarac je uhićen tri dana kasnije

Protiv vlasnika skupocjenig Porschea koji je povlačio po kolniku policajca, podignuta je optužnica zbog prisile prema službenoj osobi. Okrivljenog 45-godišnjaka 20. siječnja ove godine na ulici u međimurskom selu Štefanec zaustavila je policija. Policijski službenik rekao mu je da je uhićen i da mu se privremeno oduzima automobil marke Porsche Panamera kojim je upravljao tijekom zabrane upravljanja motornim vozilom i kojim je prethodno sudjelovao u prometnoj nesreći. No, vozač je automobil stavio u pogon, pa ga je policajac rukama uhvatio za njegovu lijevu ruku, a ovaj je naglo krenuo naprijed i povlačio ga po kolniku. Policajac je nakon nekoliko metara pao na kolnik i pritom zadobio tjelesne ozljede, a okrivljeni 45-godišnjak je pobjegao. Uhićen je tri dana kasnije kod Sesveta. Produljen mu je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

VIDEO: Kako montirati lance na kotače u 7 koraka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije