Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U kućnom pritvoru
Povratak na članak

Slovenac optužen za pljačku zlata iz Eurotowera: 'Ženi je zavezao noge i ruke, na usta stavio maramu'

Nakon pljačke razbojnik je zatvorio vrata i odnio 36.365 kuna gotovine te zlatne poluge i kovanice ukupne vrijednosti 1,56 milijuna kuna, čime je, po tvrdnjama tužiteljstva, počinio ukupnu štetu u iznosu od 1,59 milijuna kuna

Komentari 4

Avatar Celzijus
Celzijus
20:40 06.11.2018.

Kaže se da u sloveniji navodno žive ljudi, samo da nikad nitko nije vidio – čovjeka. Većina stanovništva su po nacionalnosti Alpski Srbi, endemska rasa izrasla na vječitoj težnji da po svoj stav idu na granice Osmanlijskog carstva. Manji dioo stanovništva su preci predaka Turaka – plemena Mujo, Haso i Fata. Za Slovence kojima je otac (oča) Mujo, a mama Mojca kaže se da su pametni na tatu i pošteni na majku.

VL
NA
navijeke
09:58 07.11.2018.

Ovaj će najkasnije za pet godina zasjesti u upravni odbor NLB. Možda nema dostatno formalno obrazovanje, no dokazao je da je kvalificiran.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
05:12 07.11.2018.

Da li se taj janez zove Mujo ili Jovan?

VL
CO
coolman
21:33 06.11.2018.

Ma daj ne seri!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.