Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gradili bez dozvole

Optužen dvojac u Makarskoj zbog protupravne gradnje

bespravna gradnja
Dino Stanin/PIXSELL
23.07.2012.
u 19:20

Dvojica starijih muškaraca optužena su za kazneno djelo protiv okoliša protupravnom gradnjom

Općinsko državno odvjetništvo u Makarskoj podiglo je optužnicu protiv 74-godišnjaka i 70-godišnjaka zbog kaznenog djela protiv okoliša protupravnom gradnjom. Terete se da su kao investitori od listopada 2011. do 21. svibnja 2012. u Igranima, protivno zakonu i znajući da nisu ishodili potvrđeni glavni projekt koji je potreban za gradnju takve vrste građevine, sagradili na postojećem podrumu zapadnog dijela građevinu maksimalnih tlocrtnih dimenzija oko 9,30 x 13,20 m, s četiri kata i petim s kosom krovnom konstrukcijom, a iznad istočnog dijela građevinu maksimalnih tlocrtnih dimenzija oko 13,00 x 14,7 m.

Po nalogu ODO-a Državni inspektorat obavio je inspekcijski nadzor te je protiv investitora podnesen i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Makarskoj zbog prekršaja iz Zakona o državnom inspektoratu.

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:19 23.07.2012.

Ova fotka je super...ko na papalicama...

DU
dugi
22:36 23.07.2012.

Znaci nisu Slovenci. U protivnom bi znali i broj cipela a ne samo imena. Siguran sam da ova dvojica zive pod nekakvim imenom, a vjerojatno i u nekakvoj opcini zar ne?

BA
BARUH
20:31 23.07.2012.

Sta zar ta dva starca ne poznaju nikoga u politickom vrhu.. E sto smo budalasi toliko kjudi nema krov nad glavom a mi rusimo izgradjeni objekt, bravo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije