Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKOLICA VARAŽDINA

Optužen da je htio ubiti majku: Bacio ju je na pod i više puta udario u glavu

Policija
Jurica Galoić/PIXSELL
02.05.2019.
u 20:25

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku uz kaznu izrekne i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti.

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo optužnicu protiv 35-godišnjaka zbog pokušaja teškog ubojstva svoje majke. U obiteljskoj kući u okolici Varaždina 6. prosinca prošle godine u teško pijanom stanju fizički je napao svoju 59-godišnju majku koju je već duže vrijeme zlostavljao.

- Bacio ju je na pod, uhvatio za kosu i više puta udario u glavu nanijevši joj po život opasne ozljede, mnogostruke prijelome u području glave i ozljede mozga s moždanom komom. Život oštećenice spašen je hitnom medicinskom intervencijom - kažu u DORH-u. 

U optužnici je predloženo da se okrivljeniku uz kaznu izrekne i sigurnosna mjera obveznog liječenja od ovisnosti. Nalazi se u istražnom zatvoru, a u optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije