Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID JOŠ TRAJE

Opsadno stanje u Švarcovoj: Policija pregledava kontejnere zbog smrti radnika, ograđena cijela ulica

Pronađeno tijelo muškarca u Zagrebu, očevid je u tijeku
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
03.11.2022.
u 17:18

Tijelo pronađeno u stanu na Maksimiru prekriveno je ozljedama koje upućuju na sumnjivu smrt, a policija je traka ogradila čitavu ulicu

Danas je u jutarnjim satima u Švarcovoj ulici u Zagrebu pronađeno tijelo muškarca, a policija i dalje obavlja očevid.

Tijelo pronađeno u stanu na Maksimiru prekriveno je ozljedama koje upućuju na sumnjivu smrt, a policija je traka ogradila čitavu ulicu, kao i obližnju Rendićevu, prenosi Jutarnji list.

Policija je tijekom dana pregledavala i kontejnere za smeće u okolnim ulicama što bi moglo značiti da su u potrazi za oružjem koje je potencijalni počinitelj odbacio, ili odjeću. 

Neslužbeno se doznaje kako je stradali muškarac građevinski radnik M.K. (60) koji je obavljao radove u jednom od stanova na navedenoj adresi, a privremeno je tako tijekom obavljanja radova i živio.

Tijelo je, kako su naveli iz policije ranije, pronađeno u stanu, a u tijeku je očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija. 

>> VIDEO Ekskluzivno iz sjedišta Uefe: Dogovor je pao, rušit će se Maksimir i graditi novi stadion s 32.000 mjesta!


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije