Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆENJE

Opsadno stanje u Beogradu: Duge cijevi i psi pred vilom šefa narkobande Darka Šarića

Foto: MUP Srbije/Pixsell
1/2
14.04.2022.
u 12:22

Šariću se inače sudi za krijumčarenje 5,7 tona kokaina i pranje novca. Od prosinca je u kućnom pritvoru te je nosio narukvicu na nozi

Specijalci s dugim cijevima stigli su jutros pred vilu balkanskog narkobosa Darka Šarića koji se od prosinca nalazio u kućnom pritvoru, pišu srpski mediji.

Kako javlja Kurir, ulica na beogradskom Senjaku potpuno je blokirana, a mogu se vidjeti pripadnici specijalne antiterorističke organizacije, policija, hitna pomoć i službeni psi. 

Nakon saslušanja u SBPOK-u (Služba za borbu protiv organiziranog kriminala) Šarić će biti prebačen u beogradski Specijalni sud.

Srpski mediji  javljalju da službeni razlog uhićenja još nije poznat, ali potvrđeno je da se radi o novim kaznenim djelima koje je počinio iz kućnog pritvora. 

Inače, Šariću se trenutno sudi za krijumčarenje 5,7 tona kokaina i pranje novca. Od prosinca je u kućnom pritvoru te je nosio narukvicu na nozi. 

Foto: Antonio Ahel

Podsjetimo, prvo je bio osuđen na 15 godina zatvora, no to je ukinuo Vrhovni sud.

Predao se u ožujku 2014. godine i cijelo vrijeme bio je sam u ćeliji. Suđenje je počelo u rujnu 2010. dok je bio u bijegu. Četiri godine kasnije se predao. No, tu presudu ukinuo je Vrhovni sud, sad ga očekuje novo suđenje.

 

Komentara 6

DU
Deleted user
13:32 14.04.2022.

Eee sinko... Ne smije se vladin reket samoinicijativno smanjit, ili nedaj Bože ukinut. Pa zar ti ne znaš kako se bogati državni aparat?

ĆA
ĆanotaKrljo
12:53 14.04.2022.

Da li bi ovako glatko prošla starica iz zagorja ili iz ... koja ne plati za nju ogroman račun (35 hr.kn. )za struju ? Kao što prolazi ovaj tip već 15 tak godina i to po vrhovnim sudovima !!! Ovo je dobar signal za druge !

DU
Dubrovnik4711
13:23 14.04.2022.

Kucni pritvor...?! Hahahehe...?! A, ionako, bude brzo pomilovan ili imao povlasten tretman. Zatvor otvorenog tipa. Kao i u Hrvatskoj. Ides na posao i vikendom kuci. Pa, onda 2/3 ili pomilovanje. Pitanje je samo, koliko...koliko treba...papirica..Hahahehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije