Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglas s dušom

Oprostio se od crvenog ljubimca: Počelo je optimistično, ali...

Oglas
Screenshot
06.11.2012.
u 15:27

Slavonac je detaljno opisao kombi iz 1984. godine te napisao kako ga mora prodati prije nego Linić smisli neki porez na crvena kombi vozila koja stoje u dvorištu

Koliko je jednom Slavoncu značio njegov 28 godina star crveni kombi, pokazao je u oglasu kada ga je odlučio prodati. S "Crvenim Baronom", kako ga je rado zvao, oprostio se putem portala Njuskalo.hr gdje je objavio da ga prodaje jer mu treba novac.

Osim što opisuje kombi, korisnik pod imenom kneman prepričava i njihov životni put te što je sve mogao raditi s njim, ali nikada neće moći jer "ga mora prodati, čak i prije nego Linić smisli neki porez na crvena kombi vozila koja stoje u dvorištu. Treba mi novac, lova, perje, tako da me ne zanimaju nikakve razmjene".

Neobičan oglas donosimo u cijelosti:

Prodajem IMV kombi u voznom stanju. Prije je bio u posjedu vatrogasaca u nekom selu, tako da je vjerojatno služio za razvoženje KUD-ova po okolici, pa otuda niska prijeđena kilometraža. U knjižici vozila mu pod kategorijom vozila stoji "osobni automobil", poluzatvoren je, i namijenjen prijevozu do 8 osoba. Ima petora vrata: dvoja od kabine, sa svake strane po jedna (što je vjerojatno zgodna stvar kod tovarenja tereta ili izlaska vatrogasaca) te zadnja. Dok su dvije bočne klupice fiksne, zadnja se može maknuti. Općenito, kombi je u jako dobrom stanju, budući da ga je ekipa u DVD-u držala u garaži, tako da je čak imao i servisnu knjižicu (koju nemam, ali morat ćete mi vjerovati na riječ). Na krovu ima paket treger.

Životna priča mene i ovog kombija: Počelo je optimistično, kao prvo dao sam mu ime Crveni Baron. Htio sam ga preurediti u kamper, međutim zbog manjka sredstava i vremena sam odustao. Bio je registriran do prošle godine. Godinu dana, svaki dan, dan za danom sam ga gledao, ne samo kao vozilo, već kao ostvarenje nekih svojih snova :

- htio sam osloboditi hipija u sebi, pa ga ofarbati u nakaradne boje i malo putovati po Balkanu
- furati frendove na more, i bend na gaže (ne bi imao više nikakve veze sa KUD-ovima)
- prevesti koju vreću ili komad namještaja
- bar jednom voziti iznad dopuštenja da me zaustavi policija i pita "Gospodine, gdje GORI?"
- da ljeti kad prođem sa spuštenim prozorima prolaznicima podarim zvuke Rage against the machine-a
- da se ekipa u skupim autima pita koja je ovo budala i jel ima krizu srednjih godina
- pred kraj životnog vijeka (njegovog) snimiti pornić (u njemu)
- zapaliti ga nakon snimanja, što je ustvari simpatična ironija obzirom na dane provedene u DVD-u

Sve to i još mnogo toga mogli smo imati Crveni Baron i ja, ali gotovo je. Moram ga prodati, čak i prije nego Linić smisli neki porez na crvena kombi vozila koja stoje u dvorištu. Treba mi novac, lova, perje, tako da me ne zanimaju nikakve razmjene.

Nazovite, pitajte što vas zanima, podijelite oglas sa ekipom na poslu koja možda dijeli neki od snova navedenih gore. Neka Crveni Baron prođe još par tisuća, a vaše srce neka veselo zakuca svaki put kad vas zaobiđe debela njemačka obitelj u S klasi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije