Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRNA UOČENA NA A1

Oprezno u prometu: Prometna nesreća između tunela Sveti Rok i Ledenik

Screenshot/Google Maps
27.07.2021.
u 07:24

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između tunela Sveti Rok i Ledenik (na vijaduktu Crna Draga) u smjeru Dubrovnika prometuje se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat, upozoravaju u utorak ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Srna je uočena na autocesti A1 na 57. kilometru između čvora Novigrad i Bosiljevo I pa HAK poziva vozače na oprez.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri i Hrvatskom primorju, a mogući su odroni.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih epidemioloških kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EtTore
EtTore
14:58 31.07.2021.

Danas pocela sezona!

SI
sisavac
08:44 27.07.2021.

ima li ikog da radi u tim autocestama, svako malo neka životinja na cesti, srna, medvjed, vepar. što drugo rade nego se voze danima po autocesti, i pregledavaju ogradu?! i još dobivaju plaću za to. mislim, dajte te ograde riješite već jednom, pri 60 na sat udariš u kokoš i imaš totalku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije