Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Previše mikotoksina

Oprez: S tržišta se povlači slatka paprika Nadalina!

paprika Nadalina
Nadalina.hr
05.07.2013.
u 20:23

S tržišta je povučena slatka paprika Nadalina, podrijetlom iz Španjolske koju proizvodi i pakira Luksor d.o.o. Solin, u pakiranju od 100 grama s rokom trajanja 11. ožujka 2014. godine

Ministarstvo poljoprivrede je izvijestilo kako se s tržišta povlači slatka paprika Nadalina zbog povećane koncentracije mikotoksina.

S tržišta je povučena slatka paprika Nadalina, podrijetlom iz Španjolske koju proizvodi i pakira Luksor d.o.o. Solin, u pakiranju od 100 grama s rokom trajanja 11. ožujka 2014. godine.

"Ministarstvo poljoprivrede je 5. srpnja zaprimilo obavijest o povećanoj koncentraciji mikotoksina u navedenom proizvodu. Ministarstvo kao nacionalna kontakt točka HR RASFF sustava na daljnje postupanje proslijedilo je Hitnu RASFF obavijest Sanitarnoj inspekciji Ministarstva zdravlja, koja je utvrdila da se sporni proizvod nalazi u maloprodaji. Daljnje inspekcijske aktivnosti su u tijeku", izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede.

Upozoravaju da se opoziv odnosi samo na pakiranja slatke paprike Nadaline na kojima stoji rok trajanja 11. ožujka 2014.

>>Tek nakon tri dana obavijestili o povlačenju dječje kašice s tržišta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije