Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Oprez, nije vrijeme za kockanje tuđim zdravljem

Napomenimo da imamo 1,14 milijuna starijih od 60 i da ih je samo 20% rizično, to u slučaju eskalacije epidemije znači da bi 230.000 ljudi trebalo zbrinuti u bolnicama. A gdje su još ostale skupine za koje COVID-19 može biti poguban, a među njima su i djeca i mlađi s kroničnim bolestima?

Komentari 1

Avatar abakus
abakus
07:28 20.03.2020.

A je li ikome palo na pamet da tih 230000 i još koji više rizičnih ostane doma umjesto da se u kuće zatvara kompletno stanovništvo i zaustavlja gospodarstvo i sav normalan život s nesagledivim posljedicama po ekonomiju i cijelo društvo..? Kakve će biti mirovine tim starijim ljudima koje ovim mjerama kao fol štitimo nakon što cijela ova priča završi i koliko će ukupno kilograma kruha moći mjesečno takvim mizernim mirovinama moći kupiti? Koliko će ih umrijeti od posljedica ovih mjera? Čime ćemo lijekove kupovati ako nam gospodarstvo propadne? Što ćemo jesti kad policija zaustavlja i kažnjava seljaka koji je u SVOME TRAKTORU samo htio otići do SVOJE njive kako bi je pognojio - da bi na njoj nešto ovog proljeća i ljeta uzgojio? Pa ima li itko normalan u ovoj državi da o ovome progovori???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.